str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

email

contact@infotrustdesign.ro

Telefon

+40 240 506 300 | +40 727 330 638

Fill out the form below to get your quick quote.

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

CONSULTANȚĂ

Consultanţă în domeniul tehnologiei informaţional-comunicaţionale

infotrust-design îţi oferă oportunitatea de a achiziţiona un produs în cunoştinţă de cauză, personalizat intereselor tale, sub un raport optim cost – eficienţă – calitate având la bază o discuţie cu un specialist în domeniu.

CARE ESTE SOLUŢIA?

Într-o eră în care totul este dinamic şi mobil, în care tehnologia IT cuprinde produse diverse, într-o gamă variată de forme şi caracteristici tehnice, fabricate de o multitudine de firme, mai mult sau mai puţin cunoscute, este lesne de înţeles că apare problema alegerii.
Cum aleg produsul? Cum ştiu dacă îmi va satisface nevoile personale sau profesionale? Preţul este un reper? Brandul este un reper?

DE CE AVEM NEVOIE DE CONSULTANŢĂ IT ?

Simplu, pentru că ne dorim eficienţă şi performanţă în activitatea derulată. Apoi mai dorim şi profit şi în paralel dorim să dormim liniştiţi.
În acest mod proiectele de investiţii în domeniul IT vor deveni proiecte de succes şi vor fi evitate scenariile sumbre, dar frecvent întâlnite în realitate, în mod special atunci când acestea se derulează după sfatul „prietenilor” atotcunoscători.

Mai precis vorbim de evitarea situaţiilor în care:

  • Se fac investiţii enorme în echipamente dar aplicaţiile sunt inexistente sau nefuncţionale.
  • Se achiziţionează echipamente depăşite moral în raport cu aplicaţiile utilizate.
  • Se implementează sisteme informatice integrate, care sunt de fapt, o colecţie de aplicaţii individuale care nu schimbă informaţii între ele.
  • Se fac investiţii în echipamente şi aplicaţii care nu sunt utilizate ulterior din cauza lipsei unor reţele de comunicaţii adecvate şi suficiente.
  • Se fac investiţii în echipamente şi aplicaţii cu fonduri externe şi care nu mai pot fi întreţinute după finalizare din cauza lipsei fondurilor interne.
  • ………..Şi lista poate continua.