str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

email

contact@infotrustdesign.ro

Telefon

+40 240 506 300 | +40 727 330 638

Fill out the form below to get your quick quote.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

SOLUȚII IT & C

Soluții de backup & recovery
Implementarea unui sistem de backup ( full, incremental, diferențial ) al datelor cu posibilitatea recuperării acestora în caz de nevoie.
Backup-ul se poate face zilnic, sau periodic, cu posibilitatea păstrării unui număr specificat de versiuni de backup anterioare.

Soluții de VPN
Implementarea unui sistem de conectare al unor locații ( diferite din punct de vedere fizic ) în cadrul aceleași rețele, pentru a permite partajarea resurselor.
Conectarea se face prin implementarea unui sistem de tip VPN ( Virtual Private Network ). Astfel se creează un tunel virtual peste internet, care permite conectarea locațiilor diferite la aceeași rețea (ca și cum s-ar afla în aceeași locație). Realizarea conexiunilor și transmiterea datelor prin VPN se face in mod criptat, asigurând securitatea acestora.

Soluții antivirus de rețea
Implementarea unui sistem antivirus de rețea având un sistem centralizat de control și gestionare al modulelor antivirus instalate pe stațiile individuale de lucru.
Acest lucru permite monitorizarea scanarea si actualizarea clienților antivirus în mod automat, fără a mai fi necesară intervenția pe fiecare stație în parte. De asemenea, costurile totale de exploatare și licențiere sunt mult reduse.

Soluții de virtualizare
Implementarea unui server de virtualizare, ceea ce permite utilizarea de multiple sisteme de operare pe aceeași mașină fizică, sistemul partajând resursele hardware fizice între mașinile virtuale în funcție de necesitățile acestora.
Astfel se reduc semnificativ costurile (hardware, energie, climatizare, mentenanță), optimizând în același timp utilizarea resurselor fizice disponibile la nivelul companiei.

General Data Protection Regulation (G.D.P.R.) sau, pe scurt ………….. PROTECȚIE DATE
Soluții tehnice și implementarea acestora conform normelor si nevoilor G.D.P.R