str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

email

contact@infotrustdesign.ro

Telefon

+40 240 506 300 | +40 727 330 638

Fill out the form below to get your quick quote.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

str.Babadag, nr.159, Coral Mall, et.8, ap.14

LABORATOARE INTELIGENTE, UN CONCEPT MAI APROAPE DE REALITATE

În condițiile implementării proiectelor de digitalizare a unităților de învățământ publice sau private, (colegii, licee, licee tehnologice, școli profesionale, inclusiv cele cu clase de învățământ dual, palatele copiilor , cluburile copiilor cu personalitate), elevii s-ar bucura de laboratoare și instrumente de învățare adaptate cerințelor tehnologice actuale.

Un laborator școlar inteligent și inovativ, denumit uzual SMARTLAB, dedicat educației poate include următoarele sisteme hardware și software: sisteme PC; sisteme de videoconferință; tablă interactivă; imprimante 3D; scanner 3D; creioane 3d; ochelari de realitate virtuală; kituri robotice; robot cu braț multifuncțional; sisteme de sunet; senzori; echipamente educaționale specifice; platforme de elearning; software specific; cameră de documente.

Provocarea dezvoltării acestor laboratoare aparține unităților școlare în colaborare cu ISJ-urile și U.A.T.-urile locale și implică pe primul loc dorința de inovare și apoi implicarea efectivă a factorilor decizionali în accesarea finanțării.

INFOTRUST-DESIGN SRL furnizează servicii de consultanță și management în domeniul informatic hardware și software, motiv pentru care se poate alătura demersurilor efective de ofertare și achiziție pentru dotarea laboratoarelor SMARTLAB, cu produsele IT&C vizate.

Pentru a afla mai multe despre activitățile firmei INFOTRUST-DESIGN SRL vă rugăm să accesați paginile noastre web: www.infotrustdesign.ro și www.itdnetwork.ro